BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Friday, 3 June 2011

Muke Hodoh ~!

Ok , saye nk ckp … Tyme standard 4 and 5 .. I mmg sakai teramat gila ! Kalau nk pegi hangoud dngn family , HODOH gila muke ! Okay , I pakai tudung … Seriously , I klua mmg pakai tudung .. Mmg buruk teramat yeh ! Hish , geli bhai biler tngk balik muke SAKAI tuh !~

Friday, 20 May 2011


Mintak ape saje dekat – DEA … Insyaallah … DEA tunaikan …
Kalau nk dpt keputusan cmrlg dlm ape ape .. Mintak , tpi tnpe brusehe .. Kirim Slm jelar …


Wow , siape yg ANTI – COUPLE nih mmg Amaze … 


Ni yang perlu kite buad setiap hari !      



This too !



Hanye mampu berdoa !.... * Meminte pertolongan dari ALLAH 



That’s me ! And I hate this picture . . . +.+



Saat – saat yg mengembirekan ! <3 Sweet !

I dont know !

I don’t have a bestfriends ! So sad ….
Im not sure , that my friend can be my bestfriends …
Im so tired with them ! 
Sekejap , ade org ckp .. Diorng tak suke sye !
Hem … That’s why , Im tired * Dngn kerenah mereke … Hem …

Lirik Lagu Kisah Hati - Alyah

Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu
Menyempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu


Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya....

Hate be a FAMOUS GIRl in school !

Eh , korang tlg lah … Please hear me ! Ingat sng kern k jadi famous niy … Org yg famous bnyk masa’lah tau ? ! Mcm sye , kat skola … bnyk buad KES ! Dan ramai peminat pon tak gune ! Yelah , lagi menimbolkan masa’lah … Peminat prasan yg sye ni suke kat dea ! Patu , kelualah mulut mulut mne tah ! Ckp mcm mcm kat CKGU DISIPLIN ! Abes ah , nme dah kene list kat buku kwln disiplin !
Sakit ati lah !
Orang mcm sye , ramai peminat dan ramai pembenci … !
Terutamenye , pembenci … Mereke mereke yg mmbenci kat sye sumenye sbb keistimewaan sye … ! Apelah korang niy .. Cukup lah ! Tak pyh lah nak benci benci … IF U HATE SOMEONE , SOMEONE WILL HATE U TOO …
Hem , bile dngar jeh org ckp … Someone benci sye … Balik umh jeh … Sye nangis , sbb … Org tertentu ckp kwn baik sndiri yg benci sye … 
ITS UP 2 U LAH , Nak benci saye … Saye tak kesah .. Yang pasti , ALLAH s.w.t will make and do somethin’ 2 u that u dislike !


Orang yang benci kan saya !

Wow ! Memang orang yg benci saye tu gila ! Tak de kejer lain ke nk buad keje BODOH ! Hish , mnymph gila ! Kalau ye pon nk kwn ngan sye , tak payah lah nk buad fb yg merepek repek … * Tak masuk akl lah !
Lain kali , kalau nak kwn ngan sye … Ckp , and kalau sye tak terime … Nasib lah … Tak de rezki ! +.+
Hey , dan yang bersubahat tuh ! Tak pyh nk buad baik depan sye ! Nak buad baik sbb nk sye trime awk sbgai kwn ! Giler !
Bile dah kwn .. Tikam kwn sendiri dari blkg ! Mmg bagos lah buad camtuh ! Lain kali , dpt kwn mcm sye tikam and kutok kwn sendiri dri blkg yeeee ! 

Boleh jadi gila!

Hey , Semue ..
Nk cite nih , ... Mmg cite nih gila ! And boleh jadi gila , klau korang sume kne , sakit ati pon ade ! ~~
Okay , :Sabtu-8.5.2011 ... Ade Kursus Kepimpinan Pengawas ... Keseluruhannye , kls sye sume pegi ... Okay , Hazirah group bpe tah , Ili group 7 kot , Syafiq ... I dont know ... Aidil group 5 , Sye pon .. Okay ! Time tuh , group Hazirah bntgkanlah .. Ptu , diorang bntgkan tntg , kesalahan yg mlnggr prtran skola .. Ptu kwn group Hazirah bntg kan .. Kslhn , 1 ..... 2 .... 3 ... 4 wtevr , tak ingt. .. 5 , Brcinte ... 
Ptu , sye pndg ckg Rawizah , Then time tuh , ckg rawizah tngh bisik kat ckg Rohani .. Ckg Rohani tngk je sye lme lme ... Seram rse nye ... 
Then , group Hazirah dah habez bntgkan .. Patu Ckg Rawizah Ckp , .. Okay , Pngws spe di antare kmu ... yg brcinte ... ..  - Sume snyp .. = Okay , tak pe ... tak mngku ! tak pe .. ckg da tau dah spe yg bcinte .. ..
So , sye snyp jeh! Then group sye plak yg kne bntgkan .. U know , sye ni bukan nye pndai sngt pon nk bntg bntg kan bnde alah tuh ! So , kene ah ... " Okay , farisha stay kat c-2 .. , Kenape malu malu ... Budak drjh 4 okay jeh ... Eh , Farisha kamu ni snym kat spe ? Aidil Eh ?
Tak lah ... Kat Ili                                                    
Eh , Ili kat sane ? Kenape kamu snym kat C-ni .. Ker snym kat ustaz Firdaus ?
Seriously , ! I hate that day okay ! Memalukan ..... Arghh !
Jadi , itu sje lah .. Yg sye boleh cerite ...